Hyundai i20

 

TURVALINE VALIK

Uhiuuel i20-l on silmapaistev disain ja jõulised stiilielemendid, mis on saanud inspiratsiooni Hyundai N-i suure jõudlusega seeriast. Lisaks on see varustatud nutika tehnoloogiaga, sealhulgas uuenduslike turva- ja oma klassi parimate ühenduvusfunktsioonidega.

Turvaliseks loodud. Ühenduseks loodud. Sinule loodud

Välimus

OLE STIILSELT SILMAPAISTEV

Elegantne ja rabav uhiuus i20 on lihtsalt ilus. Võrreldes oma eelkäijaga on see laiem, pikem ja madalama katusega ning saanud inspiratsiooni Hyundai esteetiliselt sportlikult disainifilosoofialt – energiliste proportsioonide, stiili ja tehnoloogia harmooniline kooslus.

Kaarjatele täis-LED-esituledele annavad dünaamilist aktsenti eredad päevatuled, mis on tagumise osaga visuaalselt ühendatud, et luua ainulaadne välimus. Omapärane esipõrkeraud on ümbritsetud esileküündivate õhu sisselaskeavade ja uue julge võrgukujundusega iluvõrega, et anda võimas esmamulje.

Uuesti disainitud tagapõrkeraud rõhutab uue i20 dünaamilist välimust, mille tulemuseks on auto, mis õhkab sportlikkust igast küljest. Voolujoonelised Z-kujuga LED-universaaltuled sirutuvad üle pagasiruumi luugi, ühendades tagumised tuled väga ainulaadsel viisil.

Kahetooniline katus

Kohanda oma sõiduki välimust kahetoonilise stiilivalikuga, kus katus on toonis Phantom Black. Loo auto, mis vastab ideaalselt sinu maitsele.

17-tollised valuveljed*

Sõida stiilselt uue disainiga 17-tolliste valuvelgedega, mis täiustavad auto teel domineerivat hoiakut veelgi enam.

* Valikuline lisavarustus

KVALITEETNE, KÕRGTEHNOLOOGILINE SALONG

Hyundai disainerid on loonud värske välimuse, rakendades ruumikas ja modernse atmosfääris laia valikut uudseid esteetilisi ja tehnilisi lahendusi. Uksed ümbritsevad armatuurlauda elegantsel ja sensuaalsel viisil, mis on inspireeritud looduses leiduvatest kujunditest. Nende kuju sobib ideaalselt armatuurlauaga ja LED-meeleoluvalgustus tekitab juhikohale elegantselt tagasihoidliku sinise aktsendi.

Tõeline ilu tuleb seest

Uhiuue i20 salong on täiesti ümberkujundatud ja sellel on kolm istmedisainivalikut.

ÜHEVÄRVILINE MUST – Ajatu klassik: lihtne, kuid elegantne ja stiilne – kindel valik neile, kes eelistavad tagasihoidlikku salongi.

MUST JA HALL – Musta ja halliga värvilahendus lisab rõhutatud õmblusi, andes uuele i20-le sportlikke jooni, mis on nähtavad ka auto sees.

LAIMIROHELINE – Ühtaegu elav ja peen, laimirohelise valiku õmblused tõstavad esile uue i20 dünaamilise iseloomu.

10,25-tolline puuteekraan

10,25-tolline puuteekraan* pakub lihtsat ligipääsu sõiduki infole, teabe- ja meelelahutussüsteemile, navigatsioonisüsteemile ja nutitelefoni rakendustele.

* Comfort- ja Style-mudelil lisavarustuses.

LED-meeleoluvalgustus – Öised sõidud tekitavad alati erilise sõidukogemuse. Õrnad, peenhäälestatud LED-ümbrustuled lisavad su reisile meeldiva valguskihi.

Style-mudeli põhivarustuses.

Uus 10,25-tolline digitaalekraan ja kolm sõidurežiimi.* – Uus 10,25-tolline digitaalekraan kuvab olulise sõiduteabe juhi ette ja keskele. Saad digitaalselt kuvada oma kiiruse, energiavoo (ainult Hybrid) või SmartSense’i juhiabisüsteemid. Sõltuvalt valitud juhtimisrežiimist (Normal, Eco, Sport) muutuvad digitaalekraani värvid ja vastav graafika.

* Saadaval Comfort- ja Style-mudelitele.

Jõudlus

SUUREM JÕUÜLEKANDESÜSTEEMI VALIK. ÖKONOOMSEM

Vali kolme ainulaadse mootori konfiguratsiooni vahel. Mudelivaliku eesotsas on kolmesilindriline 1,0 T-GDi bensiinimootor (120 hj) 48-voldise kerghübriidsüsteemiga – loodud selleks, et viia uus i20 sportlik olemus teele. See aitab vähendada kütusekulu ja CO2-heiteid 3–4% ning on saadaval 7-käigulise DCT-automaatkäigukastiga. Valida saab ka 1,0 T-GDI bensiinimootori (100 hj), millel on 6-käiguline manuaalkäigukast või 7-käiguline DCT-automaatkäigukast, või 1,2 MPI bensiinimootori (84 hj) 5-käigulise manuaalkäigukastiga.

Energiatagastussüsteem

Stop & Go, generaatori haldamissüsteem ja madala veeretakistusega rehvid täiendavad energiatagastussüsteemi: kui autol on liikudes käik sees, aga seguklapp suletud, toodab mootori pidurdusjõud kineetilist energiat, mis muudetakse elektriks ja salvestatakse akusse. See vähendab nii kütusekulu kui ka heitgaase.

Uus 48 V kerghübriidi jõuülekandesüsteem

Säästa i20 uue 48 V kerghübriidsüsteemiga kütust ja vähenda heitgaase. See toetab sisepõlemismootorit kiirenduse ajal lisa-pöördemomendiga.

Mugavuskäivitus – See on eriti kasulik linnaliikluses. See toetab kiiremat ja sujuvamat mootori käivitamist lisa-pöördemomendiga, mille annab 48 V aku.

Kiirendamine – Kiirendamisel toetab käivitusgeneraator mootorit 4–10 kW jõuga. Kui soovitud kiirus on saavutatud, lülitub süsteem neutraalasendisse ja energia lisamine lõpeb. Tulemuseks on väiksem CO 2 -heide ja kütusekulu.

Ühtlase kiirusega sõitmine – Ühtlase kiirusega sõitmisel on süsteem kas tühikäigul või – sõltuvalt aku laetusest – töötab generaatorina, laadides 48 V akut.

Regeneratiivpidurdus – Pidurdamisel või lihtsalt gaasipedaali vabastamisel paneb pöörlev väntvõll tööle käivitusgeneraatori, mis omakorda toodab energiat maksimaalse võimsusega 10–12 kW. Generaator muudab kineetilise pidurdusenergia elektrienergiaks ja suunab selle tagasi 48 V akusse.

Laiendatud start-stop – See funktsioon aktiveerub aeglaselt sõites, umbes kiirusel 30 km/h. Aeglustamisel kiirusele alla 30 km/h ja siduri lahutamisel lülitub mootor täiesti välja.

Ühenduvus

SAA ÜHENDUST OMA UHIUUE i20-GA

Koos Bluelink®-i mobiilirakendusega* saad oma i20 kaugelt lukustada ja lukust avada või leida oma auto, kui oled unustanud, kuhu selle täpselt parkisid. Kui keegi peaks püüdma autosse sisse murda, saadab rakendus sulle häireteate. Ja kui tahad teada, kas rehvirõhk või pidurisüsteem on korras, teavitab rakendus sind ka sellest.

Hyundai Live-teenuste* tellimusega kaasnevad liiklusteave, tanklate asukohad ning samuti ka ilmateade.

* Lisavarustus Comfort- ja Style-mudelitele.

10,25-tolline puuteekraan* – Uhiuus i20 pakub uuenduslikku tehnoloogiat, et muuta su elu lihtsamaks. Sellele valikulisele 10,25-tollisele puuteekraanile on integreeritud 3D-navigeerimine, meedia- ja ühenduvusfunktsioonid.

* Comfort- ja Style-mudelil lisavarustuses, Style-mudelil standardvarustuses.

8-tolline puuteekraan*8-tollisel puuteekraanil on ka juhtmevaba nutitelefoni peegeldus, mis võimaldab oma nutitelefoni Apple CarPlay või Android Auto abil ühendada ja peegeldada.

* Standardvarustuses Comfort- ja Style-mudelitele.

Esmaklassiline Bose® helisüsteem*

Naudi uhiuue i20 tipptasemel Bose® helisüsteemiga suurepärast helielamust. Selle kaheksa kõlarit, sh bassikõlar, on disainitud ühilduma auto sportliku stiiliga, pakkudes sulle helielamust, mis on sama dünaamiline kui uhiuue i20-ga sõitmine.

* Saadaval ainult koos navigatsioonipaketiga Style-mudelile.

Ohutus

Hyundai SmartSense

Tipptasemel uudsete Hyundai SmartSense’i juhiabisüsteemidega pakub uus i20 oma klassi kõige laiaulatuslikumaid aktiivse turvalisuse tehnoloogia pakette, et tagada sulle parem turvalisus ja rahulikum meel. Paljud saadaolevad funktsioonid ei ole harilikult saadaval selle klassi autodes.

Sõltumata sõidukis olevatest juhiabisüsteemidest vastutab juht alati liikluse jälgimise ja sõiduki käsitsemise eest. Erinevad olud nagu teetingimused, teekattemärgistus või ilmastikutingimused võivad juhiabisüsteemide toimimist piirata.

Sõiduraja jälgimise abisüsteem – Uhiuue i20-ga tuleb esmakordselt kaasa ka sõiduraja jälgimise abisüsteem*. Aktiveerituna hoiab see sõiduki kiirusel 0–180 km/h maanteel ja tänaval oma sõiduraja keskel.

* Saadaval Smart Cruise-paketiga Comfort-mudelile ja Safety-paketiga Style-mudelile.

Tagumise põikisuunalise liikluse kokkupõrke vältimise abisüsteem* – Tagurdades välja halva nähtavusega oludes, süsteem mitte ainult ei hoiata juhti küljelt lähenevast sõidukist, vaid ka pidurdab automaatselt.

* Saadaval Style-mudelile Safety-paketiga.

Eesoleva sõiduki liikumahakkamise märguanne

See nutikas funktsioon on uue i20 Hatchbackil standardvarustuses. See kasutab esikaamerat, et anda juhile linnaliikluses märku, kui ees, näiteks punase fooritule taga või ummikus seisnud sõiduk liikuma hakkab.

Navigatsioonipõhine intelligentne kiirushoidik* – See kasutab tipptasemel navigeerimissüsteemi, et olla valmis maanteel eelseisvateks kurvideks või sirgeteks, ning reguleerib ohutumaks sõitmiseks kiirust.

* Valikuline lisavarustus.

Parkimiskokkupõrke vältimise abisüsteem tagurdamisel* – See süsteem annab sulle lisakindluse, kui tagurdad uue i20-ga kitsastesse parkimiskohtadesse. Kui süsteem tuvastab kokkupõrkeohu, lülitab see automaatselt pidurid sisse.

* Saadaval navigatsioonipaketiga Style-mudelile.

TARK KIIRUSEPIIRANGU ABISÜSTEEM – Kiirusepiirangu ületamisel ilmuvad helilised ja visuaalsed märguanded. Manuaalse kiiruspiirikuga suudab see auto kiirust automaatselt kohandada.

PIMENURGA JÄLGIJA KOOS KOKKUPÕRKE VÄLTIMISE ABIGA* – Kahte tagumisel põrkeraual asuvat radarandurit kasutav süsteem hoiatab pimealas olevast liiklusest. Kui sellises olukorras lülitad sisse suunatule, kõlab rajavahetuse abisüsteemi hoiatus ning sõiduk pidurdab, et vältida kokkupõrget.

* Saadaval Style-mudelile Safety-paketiga.

ESIKOKKUPÕRKE VÄLTIMISE ABISÜSTEEM – See i20 standardvarustusse kuuluv süsteem skaneerib radari ja kaameraga teed auto ees ning pidurdab automaatselt, kui tuvastab ees ootamatult pidurdava teise sõiduki ja teele astunud jalakäija või ka jalgratturi*.

* Jalgratturihoiatusega täiendatud funktsioon on saadaval Safety-paketiga Style-mudelile.

Küsi pakkumist