Täiesti uus TUCSON. Revolutsiooniline disain. Elektriline jõudlus.

 

Ideeautost linnamaasturi revolutsioonilise disainini.

Täiesti uue Tucsoni uuenduslik disainikeel sai inspiratsiooni Hyundai Vision T SUV ideeautost, mida esitleti 2019. aasta autonäitusel AutoMobility LA-s. Uus Tucson on esimene Hyundai linnamaastur, mis on välja töötatud kooskõlas ettevõtte uue esteetilise sportlikkuse disainilahendusega.

Revolutsiooniline disain

Dünaamilised geomeetrilised vormid, teravad nurgad ja maailma esimesed parameetrilised peidetud esituled muudavad uhiuue Tucsoni välimuse võimsaks ja ainulaadseks.

Imeilus salong

Salongi elegantset lihtsust rõhutab segmendi juhtiva tehnoloogia sujuv integreerimine. Avasta täielikult kohandatava 10,25-tollise puuteekraani ja puutekonsooli digitaalne kogemus.  Meie disainerid loobusid füüsilistest nuppudest ja lülititest, nii et kõiki navigeerimis-, teabe- ja meelelahutussüsteemi, soojenduse ja kliimaseadme funktsioone juhitakse puudutades.

Multi-Air Mode’i tehnoloogia

Esmakordselt Hyundai sõidukis kasutatav Multi-Air Mode’i tehnoloogia koosneb nähtavatest ja märkamatutest kliimaseadme ja soojenduse õhutusavadest, mis õrna õhuvooluga loovad salongis meeldivama keskkonna. Reisijad tagaistmetel saavad valida neile sobiva temperatuuri.

Esmaklassiline Krelli helisüsteem

Esmaklassiline Krelli helisüsteem tagab kaheksa optimaalselt häälestatud kõlari ja bassikõlariga imelise ja jahmatavalt realistliku helikvaliteedi.

Bluelink®-i ühendatud autoteenused

Bluelink®-i ühendatud autoteenused toovad sujuva ühenduvuse otse sinu uude Tucsonisse, pakkudes hulgaliselt funktsioone, mis muudavad sõitmise mugavamaks ja nauditavamaks. Lisaks Bluelink®-i rakenduse paljudele funktsioonidele tulevad navigatsioonisüsteemiga viieks aastaks tasuta kaasa Hyundai Live-teenused.

Nutitelefoni juhtmevaba kiirlaadimine

Naudi oma nutitelefoni kiiret laadimist juhtmevabalt. Veelgi kiiremaks laadimiseks on 5 W laadimisvõimsust suurendatud 15 W-ni. Ülekuumenemise vältimiseks on seadmel integreeritud jahutusfunktsioon.

Kõige laiem valik elektrilisi jõuülekandesüsteeme

Olles välja töötatud heitmete vähendamiseks, ilma et see ohustaks sõidurõõmu, pakub uhiuus Tucson kompaktsete linnamaasturite segmendis kõige laiemat valikut elektrilisi jõuülekandeid. Võid valida bensiini- ja diiselmootoriga 48 V kerghübriidi või täishübriidmudeli vahel. Saadaval on ka bensiini- ja diiselmootoriga autod. Pistikhübriidmudelid tulevad turule 2021. aasta kevadel.

Tucsoni täishübriidmudeli jõuallikateks on uus 1,6-liitrine T-GDI Smartstream-bensiinimootor ja 44,2 kW elektrimootor, mida toidab 1,49 kWh liitiumioon-polümeeraku. See mudel on saadaval 6-käigulise automaatkäigukastiga ning esi- või nelikveolisena. Siin on ka uue Tucsoni kõige võimsam jõuülekandesüsteem: 230 hj ja 350 Nm pöördemoment, seega ei pisenda heitmete vähendamine sõidurõõmu.

Hyundai on välja töötanud maailma esimese mootori klappide avatuskestuse seadesüsteemi (CVVD) tehnoloogia. See optimeerib mootori jõudlust ja kütusekulu, olles samal ajal keskkonnasõbralik. Klapikontrolli tehnoloogia reguleerib klappide avamise ja sulgemise kestust vastavalt sõidutingimustele.

Hübriid

Elektrifitseeriv ökonoomsus. Hübriidmudeli jõuallikateks on uus 1,6-liitrine T-GDI Smartstream-bensiinimootor ja 44,2 kW elektrimootor, mida toidab 1,49 kWh liitiumioon-polümeeraku.

Pistikhübriid

Elektriline, kui seda soovid. Bensiinimootoriga, kui seda vajad. Pistikhübriid on saadaval 1,6-liitrise T-GDI Smartstream-bensiinimootoriga ja 66,9 kW elektrimootoriga. Suurim võimsus on 265 hj ja suurim pöördemoment 350 Nm.

48 V kerghübriid

Säästa 48 V kerghübriidsüsteemiga kütust ja vähenda heitgaase. 48 V kerghübriidsüsteem toetab sisepõlemismootorit kiirenduse ajal täiendava pöördemomendiga.

Bensiinimootor

1,6-liitrine T-GDi-mootor on varustatud CVVD-tehnoloogiaga, mis optimeerib mootori jõudlust ja kütusesäästu, olles samas ka keskkonnasõbralik.

Diiselmootor

1,6-liitrine CRDi Smartstream-diiselmootor on saadaval 115 hj ja kuuekäigulise manuaalkäigukastiga ning kaherattaveolisena.

Kontrollides iga ratta summutusjõudu, vähendab elektrooniliselt kontrollitav vedrustus veeremist, põiki- ja vertikaalset liikumist, et parandada sõitmist ja juhitavust.

Lumi? Liiv? Muda? Ei mingit probleemi. Maastikurežiimide valik võimaldab mugavalt vahetada sõidurežiime, et optimeerida jõudlust ja nelikveo seadeid erinevate sõidutingimuste jaoks. Tucsoni uuenduslik HTRAC™ nelikveosüsteem pakub optimaalset juhitavust ja jõudlust kurvides.

Naudi suuremat meelerahu koos oma klassi parima turvalisusega

Klassi parima juhiabisüsteemide ja uuenduslike funktsioonidega aktiivse turvavarustusega annab uhiuus Tucson sulle ja kõigile, kes sulle kallid, veelgi enam meelerahu.

Kaugjuhitav parkimisabiline

Uhiuus Tucson suudab ise parkida või parkimiskohalt välja sõita. Sõiduk oskab ise tagurdada parkimiskohale vaid ühe nupulevajutusega.

Maanteel sõidu abisüsteem

Esmakordselt on uhiuue Tucsoni varustuses maanteel sõidu abisüsteem. See juhiabisüsteem ühendab sõiduraja jälgimise abisüsteemi ja navigeerimispõhise intelligentse isekohanduva kiirusehoidiku, kasutades andureid ja kaardiandmeid, et tagada ohutu sõitmine ja reguleerida sõiduki kiirust automaatselt piirkiiruse alal.

Pimenurga jälgimismonitor

Nüüd on uue Tucsoni digitaalnäidiku ekraanil nähtavad vasak- ja parempoolsed tahavaated. Kaamerad lülituvad tööle, kui reavahetusel lülitada sisse suunatuli.

Esikokkupõrke vältimise abisüsteem

Süsteem pidurdab automaatselt, kui tuvastab eessõitva auto ootamatu pidurdamise või sõiduki ees oleva jalakäija või ratturi. Nüüd on seda täiendatud ristmikul pööramise funktsiooniga, mis aitab ära hoida laupkokkupõrke ristmikul vasakpööret tehes.

5-aastane läbisõidupiiranguta garantii

Nagu iga teinegi Hyundai, on ka uus Tucson valmistatud kõige kõrgemate kvaliteedinõuete kohaselt. Selle tõestuseks on 5-aastane läbisõidupiiranguta garantii, mis lubab nautida elus kõike väärtuslikku, ilma et peaks auto pärast muretsema. Lisaks sellele on uue Tucsoni ülitõhusal liitiumioon-polümeerakul garantii 8 aastat või 160 000 km, sõltuvalt sellest, kumb täitub varem. Naudi suuremat meelerahu, mille tagab autotööstuse üks parimaid garantiisid – ja seda põhivarustuse osana.

Küsi pakkumist