Citroëni remont, hooldus ja garantiitööd

CITROËNI ESINDUSE TEENUSED

Uuemõisa Autokeskus on Citroën’i teeninduspartner Läänemaal. Citroëni esindused pakuvad märksa enamat kui pelgalt tavapärast kontrolli ja loovad tõeliselt tervikliku hoolduskogemuse. Saad tulla hooldusesse, kasutada just sinu vajadustele ja eelarvele kohandatud pakette, eriteenuseid ja lihtsustatud hooldusi – kõik selleks, et saaksid turvaliselt teele asuda. 

CITROËNI HOOLDUS

Kasuta Citroëni spetsialistide teadmisi – nemad on Citroëni esinduste südameks. My Citroën rakenduse kaudu saad teavituse, kui on aeg teenindusse pöörduda ja hooldusesse minna. Sulle pakutakse kõike sisaldavat, kiiret ja sinu vajadustega arvestavat hooldust.

Broneeri kõigest mõne klikiga veebis endale aeg ja küsi hinnapakkumist, et tööde maksumusest aimu saada. Saad lasta teostada ka ülevaatuse-eelse kontrolli või kasutada aastaringselt pakkumises olevaid pakette. Citroëniga saad rahuliku südamega teele asuda!

Broneeri teenindus siin.

CITROËNI EKSKLUSIIVSED TEENUSED

Citroën on sinu vajadustele vastamiseks ja su auto hooldamise lihtsustamiseks loonud teatud eksklusiivsed teenused. Nende seas on näiteks kiirhooldus ja videocheck.

Proovi neid uusi teenuseid juba täna ja muuda oma auto hooldamine veelgi lihtsamaks.