Hyundai SUV mudelivalik

Lõpuks ometi kaaslane, mis meeldib kõigile

Mõned autod kohe on sellised, mis meeldivad ega jää märkamatuks. Hyundai linnamaasturite enesekindel välimus, tehnilised uuendused ja mugav salong on valmis pakkuma kauakestvaid lahendusi sinu igapäevaste vajaduste rahuldamiseks. Lisaks on kõikidel Hyundai linnamaasturitel ka elektrifitseeritud versioon.

Igal sõidukil Hyundai SUV mudelivalikus on oma iseloom – täpselt nagu nende juhtidelgi. Tutvu mudelitega ja vaata, milline neist sobib sulle kõige paremini.

Hyundai TUCSON

Uuel Tucsonil on jõuline, nurki rõhutav välimus. See väike pereautoks sobiv linnamaastur on seest ruumikas ja sisaldab rohkelt varustust. Esmakordselt on avatuna kujundatud salongis uudne puutetundliku funktsiooniga keskkonsool.

TUCSON on Euroopa autoostjate seas enimmüüdud Hyundai mudel. Uuendatud TUCSON on nüüd saadaval ka pistikhübriidina ja N Line’i sportlike välis- ja sisevarustuse disainirõhutustega, mis on inspireeritud Hyundai N mudelist.

Hind alates 23 990 €

Uuri rohkem Tucsoni kohta

 

Hyundai KONA

Oma väljapoole suunatud disaini ja innovaatilise ühenduvusega paistab KONA teiste hulgast silma. Ta pakub hulgaliselt tehnilisi uuendusi turvalisuse, mugavuse ning teabe- ja meelelahutussüsteemi osas.

Lisaks hübriid- ja täiselektrilisele mudelile on KONA valikus nüüd ka sportlik N Line’i versioon.

Ja enamgi veel: saadaval on Hyundai tippmudel KONA N. N-tusiast võib selle auto viia ükskõik kuhu – nii maanteele kui ka võidusõidurajale.

Hind alates 17 590 €

Uuri rohkem KONA kohta

 

Hyundai SANTA FE

Meie linnamaasturite perekonna lipulaev on nüüd veelgi eksklusiivsem: uue SANTA FE dünaamilise välimuse kõrval on erilist tähelepanu pööratud ka kvaliteetsetele materjalidele, uutele turvasüsteemidele ja täiendatud sõidutehnoloogiatele.

Klientide rõõmustamiseks on SANTA FE nüüd saadaval ka täishübriidina ja pistikhübriidina.

Hind alates 43 990 €

Uuri rohkem SANTA FE kohta

 

Hyundai BAYON

Hyundai BAYON SUV TopautostUhiuus BAYON on väljast väike, kuid seest suur kompaktne linnamaastur, mis on loodud kustumatu mulje avaldamiseks. Varustatud hulga nutikate tehnoloogiatega, nagu oma klassi parim turvavarustus ja ühenduvusfunktsioonid, pakub uus mudel intelligentset tõhusust uuenduslike jõuülekandesüsteemidega.

Hind alates 16 490 €

Uuri rohkem BAYONi kohta

 

Sina sõidad, meie hoolitseme ülejäänu eest

Valides Hyundai, saad alati kõrgeima kvaliteedi. Kvaliteedi, mida võid usaldada aastaid ja millele me anname nüüd veelgi laialdasema garantii.

  • 5-aastane läbisõidupiiranguta garantii.
  • 8 aastat / 160 000 km võimsa liitiumioon-polümeeraku garantii (hübriid, pistikhübriid ja elektriautod).
  • 5 aastat maanteeabi.
  • 5 aastat iga-aastasi sõidukikontrolle.