Hyundai IONIQ 5

LAADIDES. STIILSELT.

Futuristliku ideeauto disaini ja hämmastava valikuga tipptasemel nutitehnoloogiaga IONIQ 5 on loodud selleks, et viia sind kaugemale – kiirema laadimise ja väljapeetud stiiliga.

Elektrilise liikuvuse tulevik on siin

IONIQ 5 ei ole tulevikuliikuvus, mida peab ootama, vaid tänase elu reaalsus. See murranguline elektriline CUV teeb sinust juhi – kompromissideta, aidates sul otsustada oma eluviisi ja mõju üle maailmas.

  • Jätkusuutlikkus – IONIQ 5 salongis kasutatakse rohkelt ökomaterjale. Suhkruroost saadud toorainet kasutatakse näiteks lae- ja salongipolstris ning istmekatetes. Selline lahendus on korduskasutatav ja ilus.
  • Tehnoloogia – IONIQ 5 on varustatud uuendatud 44-tollise esiklaasinäidikuga. Ühtlasi on tegemist esimese Hyundaiga, mis kasutab 2. taseme autonoomse turvalisuse tehnoloogiaid.
  • Ülikiire laadimine – IONIQ 5 on üks väheseid elektriautosid, mille akusüsteemi pinge on 800 volti. Akude laadimine on ülikiire, auto jõudlus alati kõrge ja kaal ning mahtuvus optimeeritud.

VÄLIMUS


ISELOOMULIK. IKOONILINE. EHE.

Ideeauto disain seeriatootmises

IONIQ 5 disain rõhutab puhtaid piirjooni ja minimalistlikke struktuure. Ainulaadne ette alla avatav kapott ulatub kogu auto laiusesse, minimeerides keredetailide tühimikke, tagades puhta ja kõrgtehnoloogilise välimuse. Iseloomulikud parameetriliste pikslitega LED-tuled on ainulaadne kalliskivikujuline disainielement, mis saab olema nähtav kõikidel tulevastel IONIQ-mudelitel.

Pimedast valgeks 256 piksliga

Näe ja ole nähtav – ikoonilise esiosa kroonijuveeliks on iseloomulikud 256 kuuppiksliga LED-esituled.

 

 

 

 

 

 

 

Jõuline ja särav tagaosa

Uuenduslik LED-tulede disain on ka tagaosas koos IONIQ 5 mudelile iseloomulike parameetriliste pikslitega esiletõstetud ristkülikukujulistes tagatuledes.

 

 

 

 

Eksklusiivsed 20-tollised kergmetallveljed

Aero-optimeeritud veljed rõhutavad veelgi disainikeelt, kiirates eksklusiivset elektriauto hõngu ja sulades ühte selle hoolikalt vormitud profiiliga.

SISERUUM


AVAR JA JÄTKUSUUTLIK

IONIQ 5 salongis ähmastuvad piirid sõitjate osa ja liikuvate osade vahel. Uus elektriautode platvorm annab võimaluse taasluua salongis täiesti uus siseruumi kogemus. Suurem tasane põrand, mugavalt reguleeritavad esiistmed, mida saab täielikult alla lasta, ja paindlik keskkonsool, mis liigub edasi-tagasi kogu salongi ulatuses, tagavad erakordse kogemuse.

Lõõgastavad istmed

Naudi esmaklassilist mugavust kahel täielikult lamamisasendisse kallutataval esiistmel. Lase seljatugi laadimise ajal alla värskendavaks puhkuseks kõigest ühe nupulevajutusega.

Liigutatav keskkonsool

Kohanda salong ümber vastavalt oma vajadustele. Võid lükata keskkonsooli tagumiste istmete juurde, et seal istuvad lapsed saaksid seda kasutada lauana.

Digitaalse laiekraaniga juhikoht

12,3-tolline teabe- ja meelelahutusekraan on sujuvalt integreeritud näidikuplokiga, et pakkuda juba standardvarustuses kõrgtehnoloogilist välimust ja hõlpsat juurdepääsu kõigile sõidu-, ohutus- ning teabe- ja meelelahutussüsteemi funktsioonidele.

TEHNILISED ANDMED


JÕUDLUSE UUS MAAILM

Hingetuksvõtva sõidudünaamika, sportautoliku kiirenduse ja lisavarustusena saadaval oleva nelikveoga pakub see murranguline elektriline CUV vapustavat jõudlust, olles ehitatud uuele tipptasemel platvormile, mis ei ole midagi vähemat kui tehnoloogiline verstapost sellel elektrisõidukite leviku ajastul.

  • Kiirendus – 100 km/h 5,3 sekundiga.
  • Kiirlaadimine – 10% → 80% umbes 18 min. 100 km sõiduulatust lisandub kiiremini kui 5 min.* * Laadimisajad võivad erineda sõltuvalt laadimistingimustest, sealhulgas laadija tüüp ja seisukord, akude temperatuur ja välistemperatuur kasutuskohas.
  • Uuendatud esiklaasinäidik – Täiesti uus esiklaasinäidik on ühendatud liitreaalsuse tehnoloogiaga.
  • Pagasiruum – Eesmine ja tagumine pakiruum.
  • Sõiduulatus – Naudi kuni 500 km sõiduulatust ühe laadimisega.* * Need väärtused on ligikaudsed. Selle mudeli elektritarbimise, heitmete ja sõiduulatuse ametlikke andmeid ei ole veel kindlaks määratud.

Garantii

Nagu iga teinegi Hyundai, on ka IONIQ 5 valmistatud kõige kõrgemate kvaliteedinõuete kohaselt. Selle tõestuseks on 5-aastane läbisõidupiiranguta garantii, mis lubab nautida elus kõike, mida sa armastad, ilma et peaks auto pärast muretsema.