Avastage 5008

7-kohalise linnamaasturi kohta üllatavalt sportliku ja voolujoonelise disainiga uus PEUGEOT 5008 linnamaastur on läbinud värskenduskuuri, omandades homse päeva disainielemendid juba täna. PEUGEOT i-Cockpit juhikoht ning premiumklassi mugavusvarustus ümbritsevad teid esmaklassilise luksuse ja rohkete võimalustega, sõiduga kaasnev nauding  ületab teie ootusi.

JULGE DISAIN

Uuenduskuuri läbinud, 7-kohalise PEUGEOT 5008 linnamaasturi disain pakatab elegantsist ja täiuslikkusest, võimaldades hämmastava tasakaalu võimsuse ja nägususe vahel.

Uue, raamita iluvõrega ning margikohase tuledesignatuuriga on täiuslikult ühtne, skulptuurne ja isikupärane, mida rõhutavad omakorda uus pamper ja külgmised läikivmustad õhuvõtuavad.

Kere disaini hoogsust ja sportlikkust rõhutab veelgi kroomitud liist, mis saab alguse esituledest ning kulgeb kuni tagaspoilerini välja, kusjuures linnamaasturile omast lennukat graatsiat atleetlike, väljapeetud kumeruste juures toonitavad uued 19’’ teemantlõikega „San Francisco” valuveljed.

TEHNOLOOGIA TIPPKLASS

PEUGEOT’ moderniseeritud, innovaatiline ja ergonoomiline i-Cockpit® pakub roolis olles erakordse juhtimiselamuse.
Mugavamaks manööverdamiseks kompaktse rooliga ja juhtlülituste hõlbustamiseks seitsmeklahvilise „Toggle switches” nupustikuga varustatud uus PEUGEOT 5008 linnamaastur on nüüdsest uue, 10-tollise puutetundliku HD keskekraaniga ja uue digitaalse, 12,3-tollise, kõrgresolutsiooniga, pilku teel pööramata võimaldava näidikuplokiga, mille kõik funktsioonid on ühtviisi kohandatavad ning võimaldavad kogu juhtimiseks vajaliku info kuvamise vahetult juhi vaatevälja.

TÕHUSATE MOOTORITE VALIK

Ühtviisi nii erksa kui ka hea juhitavusega uus PEUGEOT 5008’t iseloomustab kõrgest klassist dünaamilisus premiumklassi sedaani helisummutuse juures.
Masin on saadaval Peugeot’ viimase põlvkonna PureTech bensiinimootoriga või BlueHDi diiselmootoriga, mis täidavad Euro 6 nõuded ja on kõik varustatud „Stop&Start” süsteemiga:

  • 1,2-l PureTech 130 mootor, S&S, kuuekäigulise BVM6 manuaalkäigukastiga
  • 1,2-l PureTech 130 mootor, S&S, kaheksakäigulise EAT8 automaatkäigukastiga
  • 1,6-l PureTech 180 mootor kaheksakäigulise EAT8 automaatkäigukastiga
  • 1,5-l BlueHDi 130 mootor, S&S, kuuekäigulise BVM6 manuaalkäigukastiga,
  • 1,5-l BlueHDi 130 mootor, S&S, kaheksakäigulise EAT8 automaatkäigukastiga,
  • 2,0-l BlueHDi 180 mootor, S&S, kaheksakäigulise EAT8 automaatkäigukastiga

Tõhusate mootoritega, kaheksakäigulise EAT8 automaatkäigukastiga , optimeeritud kaalu ja üliväikese pöörderaadiusega uus PEUGEOT 5008 linnamaastur on ühtviisi nii ergas kui ka eeskujuliku juhitavuse ning vaevatu ja täpse manööverdatavusega, muutes kõik sõidud erakordselt nauditavateks.

TEHNOLOOGIA

Teel on teie kaaslasteks hulgaliselt uue PEUGEOT 5008 juhiabisid nagu näiteks viimase põlvkonna automaatne hädapidurdus või siis liiklusmärkide laiendatud tuvastussüsteem jne.

Linnaliikluses on teie käsutuses näiteks muretu juhtimise tagav manööverdus- ja parkimisabi: 360° tagurduskaamera ja Park Assist süsteem.

Küsi pakkumist