Peugeot 508 SW Allure 2.0 120kW

Liik: sõiduauto
Keretüüp: universaal
Esmane reg: 06/2012
Mootor: 2.0 (120 kW)
Kütus: diisel
Läbisõidumõõdiku näit: 198 500 km · hooldusraamat
Vedav sild: esivedu
Käigukast: automaat
Värvus: hõbedane met.
Reg. number: 116BGV
VIN-kood: VF38ERHHACL056771
Hind: 9990 EUR
Soodushind: 9490 EUR

Roolivõimendi, kesklukustus (puldiga), ABS pidurid, elektrooniline, seisupidur, turvapadi, turvakardinad, kõrvalistuja turvapadja väljalülitamise võimalus, signalisatsioon, immobilisaator, stabiilsuskontroll, veojõukontroll, lisapidurituli, vihmasensor, turvavööde eelpingutid esiistmetel, automaatne paigalseismise funktsioon / mägistardi abi, kliimaautomaatik, elektrilised akende tõstukid, elektrilised välispeeglid (soojendusega, kokkuklapitavad), panoraamkatus (klaasist), võtmeta avamis- ja käivitussüsteem, püsikiiruse hoidja, parkimisandurid (taga), Webasto mootori eelsoojendus,  poolnahkpolster, istmed reguleeritava kõrgusega, istmesoojendused, taskud esiistmete seljatugedes, tagaistme seljatugi allaklapitav, nahkkattega rool, multifunktsionaalne rool, käiguvahetus roolilt, reguleeritav roolisammas (kõrgus ja sügavus), nahkkattega käigukanginupp, käetugi ees (laekaga), käetugi taga, topsihoidjad (ees, taga),  jalamatid (tekstiilist), stereo (CD, MP3, USB pesaga, originaal), kõlarid, autokompuuter, käed vabad süsteem, talverehvid (lamellrehvid), suverehvid (kaasa), Xenon, LED (päevatuled), kurvituled, päevasõidutulede automaatne lülitus, kaugtulede ümberlülitamise assistent, udutuled (eesmised, tagumine), tulede korrektor, katusereelingud, jahutusega kindalaegas, välistemperatuuri näidik, tagaklaasi soojendus, pagasi võrk pakiruumis, kaubakinnituse konksud, tagaklaasi puhasti, veokonks (teisaldatav), reisiarvesti, esi- ja tagarataste porikummid.

Posted in Kasutatud sõidukid.